5 MOTIVE SĂ ALEGI DETERGENȚI BIODEGRADABILI

5 MOTIVE SĂ ALEGI DETERGENȚI BIODEGRADABILI

În acest articol vom prezenta 5 motive pentru care merită să investești și să treci la detergenți biodegradabili. Pe lângă motivele care țin de protejarea mediului înconjurător, îți vom prezenta și beneficiile pe care aceste produse le aduc pentru sănătatea ta și a familiei tale.

1) Poate primul motiv la care ne gândim atunci când auzim de detergenți biodegradabili este cel legat de impactul lor redus asupra naturii. În ultimii ani auzim că se vorbește din ce în ce mai des despre schimbările climatice prin care trece planeta noastră. De fapt, situația a devenit atât de alarmantă încât unii oameni de știință și jurnaliști au început să înlocuiască acest termen cu cel de ”criză/urgență climatică”. A devenit astfel vital ca fiecare dintre noi să încerce să consume și să cumpere produse cu un impact asupra mediului cât mai mic.

Detergenții pe care îi puteți achiziționa din magazinele și de pe site-ul nostru sunt în proporție de 90% biodegradabili și promovează un stil de viață bazat pe principii ecologice, din iubire pentru mediul nostru înconjurător. Cumpărând produsele noastre promovezi de fapt grijă pentru planeta pe care ne aflăm.




 

2) Spre deosebire de produsele de curățat casa tradiționale, cele biodegradabile nu conțin substanțe toxice sau nocive. Acest lucru aduce un mare plus când vine vorba de impactul lor asupra sistemelor de alimentare cu apă. După spălare, apa care conține încă detergent se revarsă în râuri. Substanțele din detergenții tradiționali nu se descompun, iar acest lucru poate duce la un fenomen numit eutrofizare, adică supra-fertilizarea apei din cauza unor compuși găsiți și în acești detergenți, precum nitrogenul sau fosforul.

Când vorbim însă despre produsele Elefantino, substanțele pe care le conțin sunt biodegradabile, iar atunci când se revarsă în apă în urma utilizării lor au un efect negativ mult mai scăzut față de cele tradiționale.

3) Detergenții biodegradabili se vând și la vrac sau în recipiente care permit și încurajează reutilizarea. Acest aspect încurajează un comportament echilibrat și responsabil față de mediul înconjurător. De asemenea, permite stocarea într-o cantitate mai mare a detergenților biodegradabili, opțiunea de a achiziționa aceste produse la vrac oferindu-ți posibilitatea de a cumpăra conform cu nevoile tale sau ale familiei tale. Recipientele produselor Elefantino pot să fie returnate și astfel, refolosite.





4) Produsele Elefantino au un raport calitate-preț mult mai rentabil decât al celorlalte produse de pe piață. Fiind vorba de achiziționarea lor la vrac, prețul acestor produse este unul foarte bun în raportul calitate-cantitate. De asemenea, după achiziționare poți să decizi și să reglezi cantitatea pe care o vei dizolva sau o vei utiliza în curățarea casei.

5) Produsele biodegradabile de curăţat casa sunt hipoalergenice. Neavând aceleași substanțele chimice ca detergenții tradiționali, cei biodegradabili au un efect mult mai blând asupra pielii, inclusiv a celei sensibile. Acest lucru duce și la îmbunătățirea calității aerului și automat, la un mediu ambiental mai plăcut și potrivit pentru toți membrii familiei.

Produsele Elefantino îți aduc nenumărate beneficii. Te invităm să consulți lista de produse pe care le oferim și să le testezi și tu pentru a te bucura de o experiență de curățare desăvârșită, care protejează natura.

Categorii

Suport clienti L -V : 9 -16

0771440554 contact@elefantino.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!