POVESTEA ELEFANTINO

POVESTEA ELEFANTINO
 

Primul magazin de detergenţi biodegradabili din România a luat naştere în anul 2009 la Braşov. Cu toate că la început era un brand cu notorietate, de-a lungul anilor, imaginea acestuia s-a estompat. În anul 2018 am decis ca mica noastră companie să preia Elefantino, aproape ca într-o fabulă în care lupul este cel mâncat de oaie.

Gama de produse Elefantino este dedicată întregii voastre locuinţe și nu numai: detergent lichid pentru vase sau rufe, balsam, degresant, anticalcar, pardoseli, detartrant şi săpun lichid. Punem la dispoziție produsele profesionale în diverse culori şi miresme, la cele mai avantajoase preţuri din piaţă.

Am implementat ideea ECOLOGIC - ECONOMIC. Ne dorim să păstrăm un ambient sănătos și nepoluat și vrem să transmitem asta mai departe și clienților noștri. Un recipient se descompune în 800 de ani, iar dacă adăugăm peste aceşti ani şi faptul ca majoritatea produselor de curăţenie conţin un procentaj chimic generos, putem observa că în scurt timp efectele asupra naturii vor deveni din ce în ce mai evidente, ajungându-se la dereglarea anotimpurilor și alte dezastre chiar mai grave de atât. Încălzirea globală ar trebui să ne atragă considerabil atenţia atât pentru viitorul nostru cât şi pentru cel al urmaşilor noştri. De aceea, încurajăm achiziționarea detergenților lichizi în recipiente cât mai mari, pentru a reduce cantitățile de plastic utilizat. Mai mult, la cerere, este posibilă și reumplerea recipientelor inițiale.


Clienţii noștri devin prietenii naturii, ştiind să o respecte și să economisească, pentru a se bucura de mediul înconjurător. Preţurile foarte avantajoase ale acestor detergenţi sunt explicate prin vânzarea directă, fără intermediari, prin utilizarea unor cantități cât mai mici de plastic, dar și prin reumplerea recipientelor. În acest fel, vrem să oferim posibilitatea tuturor, de la tineri la vârstnici ca, indiferent de bugetul de care dispun, să aibă grijă de mediu. Calitatea produselor realizate după rețete italienești din ingrediente de aceeași origine, satisface până şi cele mai exigente cerinţe ale pieţii: firme de curăţenie, spălătorii, curăţătorii, hoteluri, restaurante, cafenele etc.

Vrem ca Elefantino să fie mai mult decât un magazin de detergenţi lichizi în România, vrem să fie prietenul vostru și al mediului înconjurător.

Categorii

Suport clienti L -V : 9 -16

0771440554 contact@elefantino.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!