CE SUNT DETERGENȚII BIODEGRADABILI?

CE SUNT DETERGENȚII BIODEGRADABILI?

Detergenții biodegradabili nu prezintă niciun risc pentru sănătate sau pentru mediul înconjurător. În cele mai multe cazuri, detergenții biodegradabili conțin extracte de plante, uleiuri naturale sau uleiuri esențiale organice.

Pe lângă aceste beneficii, ele nu au un miros înțepător, nu conțin clor sau chimicale. De asemenea, vin în ambalaje care nu impactează mediul, care încurajează refolosirea sau reumplerea lor. Totodată, ele vin sub și sub formă de vrac, ceea ce reprezintă un avantaj din punct de vedere economic, raportul calitate-preț fiind foarte rentabil. 

Detergenții tradiționali conțin substanțe care nu se descompun în timp și care afectează negativ pânza freatică, solul sau aerul pe care îl respirăm. Toate aceste substanțe toxice ajung în lanțul trofic și afectează inclusiv plantele, legumele și fructele pe care le consumăm, dar și animalele.

Folosind detergenți biodegradabili arătăm respect față de planeta noastră și încercăm să păstrăm un echilibru în privința comportamentului nostru de consum. Impactul pozitiv pe care îl producem folosind detergenți biodegradabili reprezintă un pas important spre curățarea aerului, a apei și protejarea resurselor neregenerabile.  


Printre alte avantaje ale produselor Elefantino se numără:

  • Sunt mai puţin iritante pentru pielea sensibilă.
  • Sunt hipoalergenice.
  • Se dizolvă mai repede și astfel reduc cantitatea de apă consumată pentru clătire.
  • Diminueaza riscul înfundării fosei.

Scopul produselor pe care le oferim la Elefantino este acela de a promova această atitudine benefică pentru viața noastră personală, dar și pentru planetă și de a minimiza un stil de viață nociv față de mediul înconjurător. Elefantino vă pune la dispoziție o gamă variată de produse: detergent lichid de vase, săpun lichid de mâini, balsam pentru țesături, detergent lichid pentru rufe și țesături fine, detergent pentru cristale și vase, detergent lichid pentru toate suprafețele, detartrant WC, detergent lichid pentru pardoseli, detergent lichid de scos petele, degresant universal, detergent lichid anticalcar și detergent lichid pentru rufe. Vă rugăm să consultați lista de produse de pe site-ul nostru și să vă bucurați de o experiență de curățare calitativă, cu un impact redus asupra mediului.

Categorii

Suport clienti L -V : 9 -16

0771440554 contact@elefantino.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!